Tallinnaan lähdettiin porukalla. Mukana oli Leevi ja siskotyttö Liekki, Ossi ja hänen siskotyttö Helga. Lauantai aamulla alkoi auton pakkaus hyvissä ajoin puoli kuuden aikaan, pientä jännitystä huomasi pojissa kun päässä pyöri, että päästäänköhän me mukaan kun häkkikin siirrettiin autoon. Ja riemu oli mahtava kun tuli komento kyytiin. Ja ei kun satamaan jossa puhkesi suurempi riemu kun tytöt siirtyivät samaan autoon ja nokka kohti Tallinnaa.

Lauantaina oli edessä Eestin voittaja tittelikilpailu. Lämmintä oli aurinko paistoi siniseltä taivaalta, mitä nyt pieniä tuulenpuuskia pyöri, kerran jopa niin, että teltta meinasi lähteä lentoon.

Kehään tallusteli ensin Ossi, tuomarin ensikommentti oli excellent dog, Ossi esiintyi hienosti ja rauhallisesti tuloksena Eri , seuraavana oli vuorossa sisko Helga joka myös sai tulokseksi Erin. Rop-kehään mentiin sitten peräkanaa, Yllätys oli melkoinen kun Ropiksi valittiin meidän pikkuinen Ossi.

Omalla vuorollaan kehään asteli Leevi, joka myös kirvoitti tuomarilta kommentin excellent dog. Leevi jäi ryhmässään toiseksi ja oli paras uros kehässä toinen. Hieman taisi Leevillä matka olla ollut rankka kun ei oikein ryhtiä saanut kasaan, mutta muuten hieno esiintyminen.

Sitten meni kehään Liekki-rinsessa, hän hurmasi söpöydellään tuomarin täysin.  Onnea Liekille vielä kerran!

Parikilpailussa esiintyi sitten Liekki ja Leevi jotka ovat kuin 2 marjaa. Lauantaina ei siinä tullut suurta menestystä.

Yöksi mentiin sitten hotelliin jossa pienen levon ja ruuan jälkeen lähdettiin tallustelemaan ulos ja jonkun matkan päästä löytyi hieno puisto joka johti suoraan meren rantaan, siellä oli hyvä päästää hieman höyryjä pihalle.

Sunnuntaina oli sitten aikainen herätys kun lähdettiin aamusta ryhmä 5:sen näyttelyyn. Arvostelu alkoi, pientä jännitystä oli ilmassa, tuomarin arvostelu tuntui olevan aika tiukka. Ensin kehään jälleen Ossi tuloksena EH. Sen jälkeen kehään Helga EH. Tässä vaiheessa sitä pohti jo, että turha jännittää menee miten menee. Sitten meni kehään Leevi, tuloksena ERI !Tässä kohtaa alkoi jo jännittää Liekin puolesta, arvosteluksi tuli ERI jee! ja ROP kehään Leevi ja Liekki. Tällä kertaa Leevi voitti ja eikun isoon kehään.

Ison kehän alkua saikin sitten odottaa joten päätimme ottaa koirista hieman seisontakuvia.

1608065.jpg

Tässä Leevi.

1608067.jpg

Ossi

Isoon kehään ensin parikilpailu Liekki ja Leevi

1608068.jpg

Hienosti kakkoseksi. Sen jälkeen vuorossa kasvattajaryhmä

1608062.jpg

Ja upeasti toinen sija (voiton vei hieman pidempikavaisemmat ikiliikkujat) tässä kohtaa tuomari sanoi olevansa ylpeä arvostellessaan näin kovatasoista kilpailua.

Viimeisenä oli sitten Leevin Bis-kehä. Ja hienona loppuna päivälle ja reissulle oli Leevin sijoittuminen sijalle 5. Se oli hieno sijoitus ensikertalaiselle isossa kehässä.

Tässä kohtaa olikin sitten jo aika pakata porukka autoon ja satamaan, jossa tietty menee oma aikansa mutta vihdoin ja viimein olimme jo Helsingin päässä, jossa sitten heissattiin Millalle ja tytöille ja viimeinen etappi kotia kohti alkoi. Sen verran väsyneitä koiria on reissun jälkeen ettei enää jaksaneet pienelle lenkillekään enää lähteä.

Kiitos Millalle ja tytöille hienosta reissusta !