Tässä sitä ollaan, elokuun puoliväli, blogi päivittämättä ja kaikenlaista kivaa tapahtunut kesän aikana ja paljon on jäänyt tekemättä.

Kesä on mennyt suurelta osin töissä, mutta onneksi on ollut muutama reissu jotka ovat sopivasti katkaisseet arjen. Heinäkuussa kävimme Millan kanssa Ruotsissa katsomassa miltä göötit siellä näyttävät, tutustuimme Ruotsin nähtävyyksiin aina kuninkaanlinnaa myöten ja pyöräilimme! Se oli aika kokemus ainakin sen jälkeen kun olimme tehneet työtä jotta saimme pyöräilykortit.

Toinen reissu tehtiin sitten Liettuaan. Siellä odotti 2 kansainvälistä näyttelyä joista toisessa Baltian Voittaja-titteli jaossa. Leevillä kyseinen titteli onkin jo viime vuodelta ja nyt lähdettiin kokeilemaan onnea. Ensimmäisen päivän näyttely oli Leevin tuli serti ja cacib , Ossille taas serti jes! ainakin reissu alkoi hyvin. Toisena päivänä sitten lisää jännitystä, tuomari kehui poikia ja eritoten Leeviä elegantiksi urokseksi mutta mutta !!! yllätys oli suuri Ossi oli uusi Baltian Voittaja ! lisäksi tuli serti ja cacib VAU  kyllä olin onnellinen. Molemmille koirille jotain reissu oli meidän osalta täydellinen. Reissua täydensi Helgan, Liekin ja Nuuskun pärjääminen jälkimmäiset veivät vielä agilityn palkinnotkin. Kyllä oli HIENOA ! Ilmat kohdillaan ja näyttelyt sekä agility menivät hienosti, mikäs siinä oli ajella takaisin koto-Suomeen vaikka kieltämättä hieman väsytti kun puoli yhden aikaan yöllä kurvasin kotipihaan.

1507946.jpg