Aamulla herätys, lenkille koirien kanssa jonka jälkeen koko porukka autoon ja menoksi kohti Haminaa.

Aamuaurinko paistoi ja liikennettä oli vähän jees tästä tulee kiva päivä, matka joutui ja Leevi sekä Ossi pötköttivät auton kyydissä. Saavuttiin näyttelypaikalle jossa ilma ei enää ollutkaan mikään ihan niin ihana, juu aurinko paistoi mutta tuuli oli sen verran kalsa, että viluhan siellä tuli odotellessa kehän alkua.

Veljeksistä ensimmäinen oli Ossi, joka esiintyi kohtalaisen hienosti, mitä nyt muutama mamma mä haluan pois täältä ilme näkyi kun herra meni kehässä Jonnan kanssa. Tuomarin mielestä Ossi oli mittasuhteiltaan oikea hyvä pää ja kaula sekä eturinta. Liikkeet olivat hieman jäykät ja tämän johdosta H.

Tämän jälkeen astui kehään Leevi. Tuomari Markku Mähönen kehui Levin mittasuhteita, vahvuutta, voimakasta päätä sekä sukupuolileimaa. Mutta hänen mielestään Leevi on hieman leveä edestä tuloksena EH. Tänään ei siis Haminassa jaettu sertiä laisinkaan.

Joten matka kotiin alkoi! Kotiin päästyä pojat ottivat pienoiset päiväunet jonka jälkeen tehtiin hieman puutarhahommia. Ossin mielestä ne on tosi kivoja kun saa aivan luvalla auttaa kaivamaan kuoppia. Ossin ääniefektit toimivat tässä hommassa loistavasti, ne kun kuuluvat hänen tyyliinsä aina kun hän innostuu jostain. Tästä laitamme videon tänne sivuille jahka kone suostuu sen kamerasta siirtämään.

Uusi viikko alkaa ja ensi viikonloppuna keksitään taas uusia kohteita joissa käydä matkailuhan avartaa!