Pitkän harkinnan jälkeen päätimme Millan kanssa kokeilla miltä tuntuu matkustaa yli 500 km Suomessa näyttelyyn.

No matka alkoi perjantaina auton pakkaamisen jälkeen hauskoissa fiiliksissä kun pohdittiin miten outoa on kun laiva ei odota eikä mukaan tarvittu passia.
Ensimmäinen etappi oli Siilinjärvi jossa Vega-tyttönen odotteli meitä jo kovasti. Leevi oli tohkeissaan ja erittäin innostuneena hoiti homman kuten nuoren miehen tietty kuuluukin. Matka jatkui sitten eteenpäin ja illan jo ollessa kohtalaisen pitkällä saavuimme Kajaaniin jossa pääsimme majoittumaan hotelliin. Hiljaista oli kieltämättä kun on tottunut tähän pääkaupunkiseudun ääniin. Lunta oli paljon enemmän kuin meillä täällä ja koirat olivat aivan tohkeissaan. Ossi leikki myyrää ja tunki itsensä lumen alle. Samoin Nallekin oikein nuortui silmissä kun lumi oli niin ihanaa!

Lauantai aamuna sitten heräiltiin (vai nukuttiinko laisinkaan kiitos Iineksen) käytiin koirien kanssa ihailemassa lunta ja sitten eikun aamupala pöytään ja päivän ensimmäinen kahvikuppi käteen.

Näyttelypaikalle saavuimmekin sitten ajoissa joten ehdimme siinä palelemaan muutaman tunnin ennenkuin oma kehä alkoi. 
Ossi aloitti kehän esiintymällä hienosti arvosteluna eri, ja sitten alkoi jännittämään miten tuomari sijoittaa Ossin kun muutkin kehässä olijat saivat erin...... YKKÖSEKSI VAU! olihan ihanan hieno yllätys jee .

No sitten kehään Leevi jolla myös kilpakumppaneita oli kehässä. Tämä oli varmaan se kaikkein jännittävin hetki..... varsinkin kun tuomarin arvostelu kesti ja kesti ERI ! jee homma jatkuu ja pu-kehässä siis veljekset molemmat. Kyllä jäi muutama sydämmenlyönti väliin ei voi muuta sanoa.

No sitten pu-kehässä tuomari siirsi meidät sivuun kera muutaman muun ja sinä jo pohdittiin Millan kanssa, että nytkö meidät lempataan kehästä pois kokonaan. EI onneksi kehää kierrettiin Ossin ja minun perässä. Pysähdys ja Leevi ja Milla siirrettiin meidän eteen jännitystä jännitystä. Lopputulos oli HIENO Leevi pu-1 ja Ossi pu-2 !!!!!
Ei tiedetty miten päin olisimme kehässä olleet Leeville serti ja cacib (FIN MVA ja KANS MVA) ja Ossille vara-serti ja vara-cacib.

Ihan tätä ei osannut odottaa.

No jännitys jatkui .... Iines oli vielä menossa kehään.... ja tuomari arvosteli ja arvosteli. Iinekselle eri jee!!! päivä alkoi olla täydellinen. PN-kehän aikana jäi kyllä tas useampi sydämmenlyönti välistä kun jännitettiin Iineksen puolesta ja siitä kuka tulee Leeviä vastaan ROP-kehään.!   IINES jee oli se hieno tunne kun Iines täydensi päivän sertillä ja cacibilla. Siis sisaruksen valioituivat molemmat.

Siinä sitten Leevi ja minä marssittiin ROP-kehään Iineksen ja Millan kanssa. Oli kyllä mahtava fiilis. Leevi kuittasi ROP:in.

Kyllä on vieläkin jotenkin sanaton fiilis ei oikein osaa vielä uskoa tätä todeksi.

Ja  vaikka kotona oltiinkin vasta yhden aikaan yöllä, kun tietty käväistiin vielä Vegan luona, ei se tuntunut yhtään pahalta.

Kiitos MILLA mielettömästä reissusta ja tälläisiä voidaan harrastaa kotosuomessa toistekin... (vaikka luvattiin ettei Kajaaniin enää mennä)

Tässä siis meidän perheen ensimmäinen FIN MVA ja KANS MVAUudet valiokuvat otetaan myöhemmin kunhan perheen valokuvaaja saapuu kotiin.