Vaikka kuinka olen Leeville luvannut ettei tarvitse enää kiertää kotimaisia näyttelyitä niin kuitenkin täytyy.... Varkauteen oli mentävä kun tuomarina oli Ove Germundson ei auttanut joten lauantai aamuna klo 4.15 oli herätys ja ei kun aamulenkille.

Kun sitten pakattiin auto ei pojat meinanneet enää nahoissaan pysyä kun tajusivat että pääsevät mukaan, ja kun vielä Milla hurautti pihaan tyttöjen Tuiskun , Liekin ja Kipinän kanssa alkoi meillä sellainen konsertti, että varmaan naapuritkin tajusivat meidän olevan lähdössä.

Luvattu oli hienoa aurinkoista keliä , matka taittui ja niin saavuttiin varkauteen. Ossi ei ollut laisinkaan näyttelytuulella (taaskaan) joten tulos EH. Leevi pääsikin sitten kehään yksin valioluokassa ja esiintyi omaan varmaan tyyliinsä tuloksena ERI.

PU-kehässä Leevi käyttäytyi hillitysti ollen PU-1 ja ROP-kehässä tulikin vastaan tuttu tyttönen Vega joka vei tittelin Leevin ollessa VSP.

Päästiin sitten ajoissa lähtemään kohti Haminaa ja majoittumaan hotelliin josta eräät matkakumppanit välittömästi varasivat itselleen petipaikat eikä niistä sitten enää luovuttukaan. Ilta meni rannassa pizzaa syöden ja koirien touhutessa ympärillä. Kylällä oli niin hiljaista ettei taidettu juuri ketään edes häiritä.

Aamusella sitten lenkin ja aamupalan jälkeen taas siirto koko porukalla näyttelyalueelle jossa totesin, että jos kotoa olisi pitänyt lähteä olisi jäänyt lähtemättä vaikka keli olikin ihan hyvä varsinkin verrattuna viime vuoteen.

Kehä alkoi, Ossi oli tänään esiintymistuulella ja kulki oikein mallikkaasti tuloksena ERI-1. Leevi käyttäytyi tosikkona omalla tyylillään kehässä tuloksena ERI.

Taas meni jännäksi kun molemmat olivat samassa  PU-kehässä. Tälläinen tilannehan meillä oli myös Kajaanissa vuoden alussa.  Ja kun tuomari pyysi kiertämään kehää meidän Ossilla alkoi huoli kun Leevi tuli niin paljon jäljessä että pitihän sitä velipoikaa odotella ja vahtia ettei huku mihinkään. Siinä vaiheessa ajattelin jo itsekseni ettei loppukehästä tule mitään.  Kunnes sitten tuomari Dagmar Klein siirsi Leevin ykköseksi pystyi Ossi jälleen olemaan oikein päin kehässä. Ja mitä ihmettä Ossia pyydettiin siirtymään toiseksi. Siinä sitä sitten viimeiset minuutit jännitettiin, että tämäkö on sitten lopputulos ja näin oli Leevi PU-1 ja Ossi PU-2 ja sai ensimmäisen sertin!

Vähänkö hieno fiilis vielä ei oikein meinaa tajuta. Mutta kyllä se siitä.

Reissussa on kyllä hieno olla mutta olipa se hienoa päästä kotiin. Pojat vetävät hirsiä pöydän alla ja välillä pihalla auringossa. Taisi reissu hieman väsyttää.

Saas nähdä mihin sitä seuraavan kerran lähdetään ? sitä ei vielä tiedä kukaan.